Categorii
Nu gasesti produsul dorit?
Vrem sa te ajutam!

Returnarea

Elevina.ro ofera retur gratuit (in aria de acoperire a Fan Courier) pentru toti clientii, indiferent de valoarea comenzii sau numarul de produse comandate, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. Aceasta optiune se aplica doar pentru cazurile in care produsul a ajuns deteriorat, spart, expirat.

Clientii sunt obligati sa notifice comerciantul in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Ca urmare a solicitarii primite de la client, Elevina.ro va solicita curierului sa ridice de la adresa mentionata de client (in aria de acoperire a Fan Courier) produsele retur. Ne rezervam dreptul sa solicitam plata expeditiei pentru clientii care solicita in mod repetat returnarea produselor.

Produsele pe care urmeaza sa-l returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile primite, in stare de functionare, nedeteriorat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de utilizare si/sau desfacere ori in orice alte cazuri in care produsul nu mai poate fi comercializat ca un produs nou.

Conform O.G. 130/2000 elevina.ro nu poate accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, precum produsele cosmetice desigilate sau desfacute. Produsele cosmetice si de parfumerie care au fost desigilate nu vor fi acceptate a fi returnate. Produsele care au facut obiectul unui set trebuie returnate in acelasi ambalaj, incluzand toate produsele. Ambalajele sunt considerate parte integranta din produs.

Aboneaza-te la newsletter si poti castiga o trusa de machiaj profesional Fraulein38!